۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۵, سه‌شنبه

پودینگ سیب و نان


امروز طرز تهیه یک دسر بسیار ساده و سالم را برایتان توضیح میدهم. که البته غذای نسبتا کاملی است و برای آن دسته از افراد که به دنبال غذاهای سبک و کم چرب هستند به همراه یک فنجان چای یا قهوه می تواند شام بسیار دلچسبی باشد.

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
نان تست 6 برش
سیب 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/3 پیمانه
شیر 2پیمانه
روغن 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کشمش 1/2 پیمانه (دلخواه)

طرز تهیه:
  1. نان را به صورت مکعب های کوچک ببرید.
  2. بدون اینکه پوست سیب ها را بگیرید قسمت مرکزی اش را خالی کنید، سپس به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
  3. تخم مرغ، شکر، شیر، روغن و دارچین را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید.
  4. قالب کیک به قطر تقریبی 20 سانتی متر را آماده کرده و نیمی از سیب و کشمش را در کف آن بریزید و با نیمی از نان تست روی آن را بپوشانید. ما بقی سیب و کشمش را روی نان ها ریخته و سرانجام در لایه بالایی باقی مانده نان را بریزید.
  5. مخلوط تخم مرغ را هم روی همه مواد داخل قالب بریزید.
  6. قالب را در فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه و یا زمانی که مرکز پودینگ سفت شد، بپزید.
  7. این پودینگ را می توان به صورت سرد یا گرم سرو نمود. همچنین به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.
نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر