امروز طرز تهیه یک دسر بسیار ساده و سالم را برایتان توضیح میدهم. که البته غذای نسبتا کاملی است و برای آن دسته از افراد که به دنبال غذاهای سبک و کم چرب هستند به همراه یک فنجان چای یا قهوه می تواند شام بسیار دلچسبی باشد.
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
نان تست 6 برش
سیب 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/3 پیمانه
شیر 2پیمانه
روغن 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کشمش 1/2 پیمانه (دلخواه)
طرز تهیه:
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
نان تست 6 برش
سیب 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/3 پیمانه
شیر 2پیمانه
روغن 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کشمش 1/2 پیمانه (دلخواه)
طرز تهیه:
- نان را به صورت مکعب های کوچک ببرید.
- بدون اینکه پوست سیب ها را بگیرید قسمت مرکزی اش را خالی کنید، سپس به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
- تخم مرغ، شکر، شیر، روغن و دارچین را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید.
- قالب کیک به قطر تقریبی 20 سانتی متر را آماده کرده و نیمی از سیب و کشمش را در کف آن بریزید و با نیمی از نان تست روی آن را بپوشانید. ما بقی سیب و کشمش را روی نان ها ریخته و سرانجام در لایه بالایی باقی مانده نان را بریزید.
- مخلوط تخم مرغ را هم روی همه مواد داخل قالب بریزید.
- قالب را در فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه و یا زمانی که مرکز پودینگ سفت شد، بپزید.
- این پودینگ را می توان به صورت سرد یا گرم سرو نمود. همچنین به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر